Reinigen van tapijt

Standaard ChemDry reinigingsprocedé

Wij reinigen uw tapijt, losse kleden, inloopmatten en trappen volgens de speciale ChemDry methode, een gepatenteerd procedé op basis van koolzuurbelletjes. Het laat geen kleverig residu achter zoals zeepproducten, poeders of shampoos dat wel doen. Goed voor een gezonde woon- en werkomgeving.

Voordelen van dit procedé

Extra ChemDry reiningsprocedés

Vlekbehandeling

Naast specialistische tapijtreiniging kan ChemDry A&A ook hardnekkige vlekken behandelen. Zo verwijderen wij vaak succesvol vlekken van rode wijn, koffie, thee, limonade, olie, make-up, inkt, urine, roest enz.

Geen snelle hervervuiling

In ons reinigingsmiddel "The Natural®" zit de kracht van koolzuur ingesloten.

Als we dit gebruiken op tapijt, kleden en gestoffeerd meubilair dan dringen miljoenen microscopisch kleine koolzuurbelletjes diep door in de vezel en bruisen daar de meest hardnekkige vervuiling los. Dit is de zuiverste methode van reinigen; geen gebruik van zeep, fosfaten of andere schadelijke chemische middelen. Het enige dat er overblijft als de koolzuur uitgewerkt is, is water, dus blijven er ook geen vuil aantrekkende resten achter.

Milieuvriendelijke producten

ChemDry A&A werkt met milieuvriendelijke producten. Ze zijn pH neutraal en zijn groen gecertificeerd, bestaan uit natuurlijke ingrediënten en leveren geen gevaar op voor mens en dier.

Uw kamer of kantoor hoeft niet geheel leeg te worden opgeleverd

Voor de particulier geldt dat de kamer niet geheel leeg hoeft te worden gemaakt, de grote kasten e.d. waaronder het niet vuil kan worden, kunt u rustig laten staan.
Het grotere meubilair zoals bankstel eettafel en stoelen worden voor u verplaatst en weer teruggezet. Indien mogelijk vragen wij van u de kleine meubeltjes zoals bijzettafeltjes e.d. uit de kamer te halen.

Voor de zakelijke markt geldt dat de bureaus en kasten kunnen blijven staan. Het komt het nogal eens voor dat de vloer volstaat met dozen, mappen e.d. Wilt u dat hier toch gereinigd wordt dan verzoeken wij u ervoor te zorgen dat deze op de bureaus worden gezet. Dat scheelt u in de kosten.